SkinnyLove

Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden.

SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen, verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt daardoor op gewicht te blijven en het lichaam te ondersteunen bij afslanken.

Hoe werkt SkinnyLove?

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt en de drang naar zoetigheid vermindert.

Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.

Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect. De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.

De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.

Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere verbranding.

De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

 

Hoe gebruik je SkinnyLove?

Er zijn 2 potten – 1 voor de ochtend (groen etiket) vanaf dat je wakker wordt tem je middagmaal en de andere is voor de namiddag & avond: je start hiermee na of tijdens je lunch tem je gaat slapen.
3 grote theelepels (11gr) in 750 ml verdunnen in een fles of shaker en goed schudden! Onze eigen shaker is echt handig, dan hoef je niet met 2 flessen te sleuren! De onderkant van onze shaker heeft een apart compartiment om de namiddagportie in te laten.

Wat met mensen die ’s nachts werken en overdag gaan slapen? Het is eenvoudig: beschouw het uur waarop je opstaat als het begin van jouw dag en begin dan met de MORNING versie. Ongeveer 4 à 5 uur later, stap je over op de AFTERNOON versie.

Op die manier gebruik je SkinnyLove, ook als je ’s nachts werkt, op de meest correcte manier.

Hoeveel kilo’s ga ik verliezen?

Elk lichaam en elk metabolisme is anders dus het verlies van het aantal kilo’s is voor iedere persoon verschillend.

Het unieke en natuurlijke mengsel van SkinnyLove zorgt voor overtollige vetafbraak en afscheiding en niet voor verlies van vocht. Indien uw lichaam maar 1 of 2kg te veel vet heeft, dan kan SkinnyLove het verlies hiervan teweeg brengen. Bij mensen die een hoger vetpercentage hebben, zullen zij als gevolg van het juist nemen van SkinnyLove ook meerdere kilo’s verliezen. Na het adequaat gebruik van SkinnyLove gedurende 3 weken is er een gewichtsverlies bij

  1. Vrouwen tussen de 1 à 6 kg.
  2. Mannen tussen de 1 à 9 kg.

Is SkinnyLove een maaltijdvervanger?

Nee, SkinnyLove is geen maaltijdvervanger. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

U blijft dus uw maaltijden nemen en u neemt uw SkinnyLove mee in een drinkbus of een shaker om hiervan te drinken gedurende de hele dag.

 

SkinnyLove is lactose- en glutenvrij.

 

Nu te koop bij MEGABRUIN

SkinnyLove 3 weken vermageringskuur:

De SkinnyLove vermageringskuur helpt je op een effectieve en gezonde manier kilo’s af te vallen. De vermageringskuur bestaat uit 2 shakes. Voor in de ochtend en in de namiddag welke je gebruikt naast je normale voedingspatroon.

 

€ 89

 

Smartshaker € 13

 

Geef een reactie