Aftersun

Een hydraterende lotion ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces. Het voedt de pigmentcel zodat deze, zelfs uren na het zonnen, nog actief melanine blijft produceren. Dankzij de intense hydratatie kan je je bruine kleur veel langer behouden.
Enkele lotions zijn parfumvrij , wat een sterk pluspunt is voor de gevoelige huidtypes.

 

Deze Tan Extender is een hydraterende bodylotion die niet alleen de huid verzorgt en hydrateert maar ook het bruiningsproces – zelfs uren na het zonnen – ondersteunt . De dosis Vitatan levert immers de essentiële voedingsstoffen voor de pigmentcel om na het zonnen de melanineproductie op peil te houden .

 

Deze complexION Tan Extender is een MUSTHAVE, want ze schenkt de huid overvloedig hydratatie. Ze maakt de huid zijdezacht met laag moleculaire keratine uit kasjmier extract. Ze geeft de huid,  ook in de uren na een zonnebad , de nodige cocktail van vitaminen en peptiden. Het beschermt de huid met allerlei nutriënten voor behoud van een jonge look.

Voor wie het ALLERBESTE wil… …voor een PERFECT huidbeeld.

 

Cypher Platinum step 3 bevat het meeste en het beste om je bruine huid zolang mogelijk te behouden. Zoals alle California Tan step 3 lotions bevat ook Cypher Platinum Tan Extender het Vitatan ingrediënt, want ook uren na het zonnen werken de pigmentcellen in je huid en produceren ze melanine. Dankzij deze extra portie vitaminen en mineralen blijft de melanineproductie goed op dreef. Op vlak van huidverzorging overtreft deze Tan Extender alle andere aftersun lotions omdat rijkelijk volgende oliën zijn toegevoegd: arganolie, rijk aan vitamine E, avocado olie met steroline (helpt bij de huideigen collageenproductie) en tamaru olie voor huidcel regeneratie. Met deze kostbare Tan Extender verleng je niet alleen de levensduur van je bruine kleur maar geef je je huid meer elasticiteit, glans en een jongere look.

 

Deze micro-emulsie aftersun geeft de huid precies wat ze nodig heeft na een zonnebad. De speciale combinatie van 5 actieve ingrediënten garanderen een uiterst verzorgend, hydraterend en verfrissend effect.
MELANUP+ verbetert de natuurlijke melanine productie. Ook uren na het zonnebaden gaat de melanineproductie door en dit ingrediënt voorziet de pigmentcel van de nodige voedingsstoffen voor een continue synthese van pigmentkorreltjes. Hele makkelijke applicatie : Spray enkele seconden op een zuivere droge huid (bv. na het douchen en drogen met handdoek) , best vanop 30 cm afstand.

 

 

Waarom is aftersun belangrijk na het zonnen?

Wat heeft Aftersun als doel? Is het erg als ik mijzelf niet insmeer met aftersun? Om je huid optimaal te verzorgen, is het gebruik van aftersun net zo belangrijk. Wij leggen uit wat aftersun voor je doet.

267ac4ee-fa95-11e2-b607-ef066e0ae1e2_web_scale_0.3333333_0.3333333__.jpg.h411.jpg.608

Het is natuurlijk heerlijk om te ontspannen in de zon, maar de zon kan jouw huid uitdrogen. Zonnebrandproducten houden het vochtbalans op peil, maar vergeet niet om na het zonnen aftersun te gebruiken.

Aftersun heeft 3 belangrijke functies:

  • Aftersun hydrateert je huid waardoor het vochtbalans van je huid op peil wordt gebracht.
  • Aftersun heeft ook een verkoelende functie. Het verfrist en kalmeert je huid. Het beste moment om aftersun aan te brengen is direct na het douchen.
  • Het gebruik van aftersun zorgt ervoor dat jij langer je bruine teint vasthoudt.

Verantwoorden zonnen is dus niet alleen insmeren voor het zonnen, maar ook gebruik van aftersun na het zonnen. Zo zorg  je voor een optimaal resultaat.

 

 

Geef een reactie