Aftersun

Een hydraterende lotion ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces. Het voedt de pigmentcel zodat deze, zelfs uren na het zonnen, nog actief melanine blijft produceren. Dankzij de intense hydratatie kan je je bruine kleur veel langer behouden.
Enkele lotions zijn parfumvrij , wat een sterk pluspunt is voor de gevoelige huidtypes.

 

Exposé Body Lotion de Luxe step 3 heeft, zoals alle C.T. AfterSun lotions, de Vitatan cocktail ter ondersteuning van het bruiningsproces! Zelfs uren na het zonnen helpt deze AfterSun bij de melanineproductie. De exclusieve Age-Reversing technologie zorgt ook hier voor elasticiteit en een hoog vochtgehalte.

 

HENNEPZAADOLIE is ook de basis van de LUMINOUS STEP 3 BODYLOTION. Laat je huid stralen met deze krachtig hydraterende bodylotion voorzien van Vitatan. Zelfs uren na het zonnen voed je je huid met de nodige voedingsstoffen voor de melaninesynthese. Hennepzaadolie doet meer dan alleen hydrateren de huidelasticiteit verhoogt en geeft extra souplesse. Cafeïne zorgt voor meer celenergie en beter metabolisme op niveau van de cellen met een vitaliserend effect voor je huid.

 

 

Met Bare Science SMOOTH behoud je je prachtige bruine kleur extra lang SMOOTH is de enige hypoallergene Tan Extander! Deze AfterSun lotion bevat naast krachtig hydraterende bestanddelen ook het CT Protect Complex, dat celschade voorkomt en helpt om eventuele beschadigingen aan de celwand te herstellen. In Bare Science SMOOTH stap 3 is uiteraard ook Vitatan én Tyrosine toegevoegd zodat, zelfs uren na het zonnen, de pigmentcellen voorzien worden van de nodige voedingstoffen om volop met de melanineproductie te kunnen doorgaan. Fijne druivenpitolie, zoete amandelolie en sheaboter zijn helemaal niet vettig. Ze worden snel door de huid opgenomen en zorgen voor een uitstekende huidconditi

 

Cypher Platinum step 3 bevat het meeste en het beste om je bruine huid zolang mogelijk te behouden. Zoals alle California Tan step 3 lotions bevat ook Cypher Platinum Tan Extender het Vitatan ingrediënt, want ook uren na het zonnen werken de pigmentcellen in je huid en produceren ze melanine. Dankzij deze extra portie vitaminen en mineralen blijft de melanineproductie goed op dreef. Op vlak van huidverzorging overtreft deze Tan Extender alle andere aftersun lotions omdat rijkelijk volgende oliën zijn toegevoegd: arganolie, rijk aan vitamine E, avocado olie met steroline (helpt bij de huideigen collageenproductie) en tamaru olie voor huidcel regeneratie. Met deze kostbare Tan Extender verleng je niet alleen de levensduur van je bruine kleur maar geef je je huid meer elasticiteit, glans en een jongere look.

 

Waarom is aftersun belangrijk na het zonnen?

Wat heeft Aftersun als doel? Is het erg als ik mijzelf niet insmeer met aftersun? Om je huid optimaal te verzorgen, is het gebruik van aftersun net zo belangrijk. Wij leggen uit wat aftersun voor je doet.

267ac4ee-fa95-11e2-b607-ef066e0ae1e2_web_scale_0.3333333_0.3333333__.jpg.h411.jpg.608

Het is natuurlijk heerlijk om te ontspannen in de zon, maar de zon kan jouw huid uitdrogen. Zonnebrandproducten houden het vochtbalans op peil, maar vergeet niet om na het zonnen aftersun te gebruiken.

Aftersun heeft 3 belangrijke functies:

  • Aftersun hydrateert je huid waardoor het vochtbalans van je huid op peil wordt gebracht.
  • Aftersun heeft ook een verkoelende functie. Het verfrist en kalmeert je huid. Het beste moment om aftersun aan te brengen is direct na het douchen.
  • Het gebruik van aftersun zorgt ervoor dat jij langer je bruine teint vasthoudt.

Verantwoorden zonnen is dus niet alleen insmeren voor het zonnen, maar ook gebruik van aftersun na het zonnen. Zo zorg  je voor een optimaal resultaat.

 

 

Geef een reactie