Body Sculptor

Wat is het?home_bodysculptor

  • een medisch toestel
  • een gezonde, verantwoorde, moderne en efficiënte AFSLANKENDE TECHNIEK
  • een unieke therapie die werkt op basis van bio-magnetische golven. Op die manier worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.

De therapie combineert : een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

1. de efficiëntie van extreem laag frequente velden

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men dit merkt.  De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse.

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa-energierelatie).

Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen.

4eb4c9_4ecc5b8b7bb748c98cca66f52dbd68d7

2. De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie.

 De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van :

a) de vrijgemaakte vetzuren dankzij de therapie met laag frequente velden.

 Maar het stimuleert ook :

b) de afvoer van te veel aan vocht en afvalstoffen

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen. BodySculptor helpt te huid te verstevigen en verstrakken. Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid.

Ook ten aanzien van cellulitis biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping.

4eb4c9_739d4d2643ac4fb695c009305e77c258

Voor welke lichaamszones?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone  maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor ageren op zowel… GELAAT, KIN & ARMEN HEUPEN, BUIK & TAILLE DIJEN, KNIEEN & KUITEN.

Welke resultaten kan men verwachten?

Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten!

Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

4eb4c9_a7c44fd081bc4773a803b56704053ca1-png_srz_p_732_528_75_22_0-50_1-20_011

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit : Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten!

Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is ! Dus dit systeem biedt alsook een concreet duurzaam resultaat.

Voor wie?

Dit is dé oplossing om af te slanken en fitter te voelen. En bovendien gericht op alle lichaamszones ! Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Hoe verloopt de behandeling ?

TRADITIONELE KUUR : 12 behandelingen — 2 sessies / week (4 à 6 weken)dj-medical-bodysculptor-nationaal-m1

EXPRESS KUUR : 12 behandelingen — 1 sessie / dag (2 weken)

Onderhoudsbeurten ?

De resultaten met bodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten. Dit kan eenvoudig met behulp van de 20-beurten kaart. De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken.

Met een 20-beurten kaart kan men dus een half jaar tot 1 jaar de behandeling onderhouden.

BESLUIT: BodySculptor stimuleert de afbraak van vetten met duurzame effecten en bevordert de vetverbrandingsprocessen.
BodySculptor is een toegevoegde waarde voor de VERSTEVIGING van de huid.

bodysculptor-nieuw-1

Geef een reactie