WHiTE@HOME

De meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en pijnloze manier tanden witter te maken!

  • 100% natuurlijk & cosmetisch
  • Onschadelijk voor het tandglazuur
  • Geen Pijn
  • Geen Gevoeligheid
  • Geen Peroxides
  • Blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne)

 

Werking: 

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel  en de lichtstralen van de WHiTE lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.

 

FLYERWHITEVERSO_2014_FR_NL_SPIEGEL_EMILY_AUG2014

Wat is tanden witten ?

Het witten van de tanden werkt via de combinatie van blekende bestanddelen en de energie van het koude licht van de LED-lampen. Deze bestanddelen reinigen grondig het oppervlak en verkleurde delen van de tand zonder het tandglazuur te beschadigen en zo de originele witte kleur van de tand te laten verschijnen.

Hoe kan LED-verlichting voor wittere tanden zorgen?

Over het algemeen is slechts één behandeling nodig om de tanden efficiënt te witten. De WHiTE gel bevat tandblekende componenten die veel efficiënter werken dan deze die u over het algemeen in de handel vindt. Na het aanbrengen van de gel op het gebit, wordt deze blootgesteld aan de speciale LED verlichting, waardoor de diepgaande reiniging van de tanden gemakkelijker wordt. Een dergelijke behandeling duurt slechts 21 minuten en de resultaten zijn dadelijk zichtbaar.

Zijn er ongewenste neveneffecten aan de whitening?

GEEN Peroxyde dus GEEN gevoeligheid!

Hoe lang duurt het voordat u resultaat van een behandeling kan verwachten?

De resultaten met WHiTE zijn onmiddellijk na de behandeling te zichtbaar. De meeste patiënten die voor het eerst bij de whitening van hun tanden gebruik maken van de combinatie WHiTE gel en LED verlichting zien al na 20 minuten een opmerkelijk resultaat. Dit varieert van persoon tot persoon en kan na een eerste behandeling 2 tot 9 tinten verschillen in vergelijking met de kleur van de tanden vóór de behandeling.

Hoelang zullen mijn tanden wit blijven na de behandeling?

Dit is afhankelijk afhankelijk van de persoon en zijn mondhygiëne. Om de witheid van de tanden langer te behouden is het aangeraden om alle voedingsmiddelen die vlekken op de tanden kunnen veroorzaken te vermijden zoals: thee, koffie, tabak en rode wijn …

Het is aanbevolen de WHiTE behandeling meerdere malen per jaar te herhalen.

Wanneer wordt het witten van tanden afgeraden?

Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker om te witten dan gele tanden. Het wordt afgeraden om de tanden te witten op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden witten bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, diabetici en huidkankerpatiënten wordt afgeraden.

Good to know

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken, LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… )

 

WHiTE@HOME is de allernieuwste whitening behandeling in het gamma van Pomm Cosmetics voor THUISGEBRUIK.

 

 

1239552_569415216452560_1281230287_n

Geef een reactie