NIEUW!!!!

OXYTAN LAMPEN. Bruiner. Gezonder. Vitamine D.

De OxyTan New Technology is een revolutionaire lamp met maar liefst drie functies. De lamp zorgt voor bruining dankzij de UV technologie, stimuleert de aanmaak van vitamine D productie en werkt tevens huidverjongend/ verbeterend dankzij het speciale collageenlicht.

Bruining (UV)

De OxyTan lampen zijn uniek qua bruining. Het bijzondere UV spectrum van deze lampen zorgt voor een optimale doorbloeding van de huid en een verbeterde zuurstofopname, met als resultaat een mooier en dieper bruiningsresultaat. Dit alles met minder UV-straling dan gewone zonnebanklampen.

Vitamine D productie

Behalve een beter bruiningsresultaat weet het speciale UV spectrum van de OxyTan lampen ook de aanmaak van Vitamine D extra te stimuleren. Een te kort aan vitamine D is nooit goed voor de mens. Zeker in de wintermaanden is het risico hier extra groot op. Dankzij het gebruik van deze lamp ten opzichte van een standaard zonnebanklamp kunt u rekenen op een nog betere vitamine D productie in het lichaam.

Huidverjonging (collageen)

Extra uniek aan deze lamp is het bijzondere licht wat de aanmaak van collageen in de huid stimuleert en daarmee zorgt voor het elastisch houden van de huid.

Kom langs en test ze uit (voorlopig enkel onder de MEGASUN 5000)!!!!

 

Geef een reactie