Zonbescherming

Zonbescherming is voor ieder van ons een must… of je nu naar zonnige stranden trekt of tijdens de zomermaanden een fietstocht onderneemt.

 

THAT’SO PURE SUN

kk

 

 

Wat een kleurrijke verpakking, wat een heerlijke mist bij het vernevelen en hoe makkelijk kan het aanbrengen van bescherming in de zon zijn? Hoezo… je neemt maar 1 flacon mee naar het strand ? Ja hoor, dankzij de All-in One formule, de progressieve SPF technologie en het Continuous spraysysteem spaar je geld, tijd en ruimte in de reiskoffer, terwijl je nooit eerder zo’n mooie bruine kleur kreeg en dit zonder enige irritatie door de zon.

 

 

 

 

CALIFORNIA TAN

1619Caltan Display 464x309

De California Tan producten hebben als extra, de toevoeging van Vitatan. ‘Vitatan’ levert de nodige vitamines en mineralen, zijnde de bouwstoffen voor de melanineproductie. Dus een goed beschermde huid, die niet verbranden zal, zal toch volop melanine produceren! Deze SunCare collectie geeft je dus meer dan bescherming tegen de zon. Ze verbetert de bruining en verzorgt de huid en voorkomt celschade die leidt naar huidveroudering.

 

 

 

PEAU D’OR

peaudor_sun_tan_set_600

 

 

Een gouden huid, de vertaling van Peau d’Or, is precies wat je krijgt. Deze producten garanderen optimale UVA/UVB protectie, zijn waterbestendig, en zitten boordevol huidverzorgende ingrediënten. Zoals het UV Rejuvenating Complex™ dat schadelijke vrije radicalen tijdens en na het bruiningsproces vermindert. Hiermee voorkom je vervroegde tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en verlies van huidelasticiteit.

 

 

 

 

AUSTRALIAN GOLD

10390477_841593209188925_2997672462654255607_n

 

Geef een reactie